Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Szerelem hirdetésre" by J. K. Smith * eBook PDF Kindle ePub Free

Szerelem hirdetésre

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Szerelem hirdetĂ©sre
  • Author : J. K. Smith
  • Release Date : January 03, 2017
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2560 KB

Description

Egy ĂșjrakezdĂ©s hihetetlen törtĂ©nete
Kori Ă©lete fordulĂłponthoz Ă©rkezik. FĂ©rje Ă©s szĂŒlei meghalnak, munkahelyĂ©t elveszĂ­ti, egyedĂŒl marad a vilĂĄgban, csak legjobb barĂĄtnƑjĂ©re szĂĄmĂ­that. Mindennapjait eddig csalĂĄdja szabĂĄlyai szerint Ă©lte. A tragĂ©dia utĂĄn minden megvĂĄltozik körĂŒlötte. 
Vajon hogy Ă©li meg a hirtelen jött fĂŒggetlensĂ©get?
MegtakarĂ­tott pĂ©nzĂ©bƑl utazni szeretne, a helyszĂ­nt csukott szemmel vĂĄlasztja ki a földgömbre bökve. Azonban Ășgy tƱnik, fĂ©rje mĂ©g a halĂĄla utĂĄn is kĂ©pes ezt a tervĂ©t is meghiĂșsĂ­tani. A lĂĄny rĂ©gi Ă©letĂ©t maga mögött hagyva munkĂĄt vĂĄllal egy kanadai farmon. A farm tulajdonosĂĄval, a jĂłkĂ©pƱ Christopher Walkerrel, aki egyedĂŒl neveli kislĂĄnyĂĄt, hamar kölcsönös vonzalom alakul ki közöttĂŒk.
Vajon tĂșlĂ©li kapcsolatuk a mĂșlt szellemeinek felbukkanĂĄsĂĄt? Van esĂ©ly Ășjrakezdeni egy tragĂ©diĂĄk sokasĂĄgĂĄval teletƱzdelt Ă©letet?
J. K. Smith humoros jelenetekben és érzelmekben gazdag könyve ezekre a kérdésekre keresi a vålaszt, és elvezeti az olvasót egy olyan vilågba, ahol a csalåd és az összefogås a legfontosabb érték.


PDF Books "Szerelem hirdetésre" Online ePub Kindle