Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Szex, Shakespeare" by Jillian Keenan * Book PDF Kindle ePub Free

Szex, Shakespeare

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Szex, Shakespeare
  • Author : Jillian Keenan
  • Release Date : January 29, 2017
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 365 KB

Description

ProvokatĂ­v, megindĂ­tĂł, zavarba ejtƑ Ă©s nĂ©hol kimondottan vicces memoĂĄr Shakespeare-rƑl Ă©s a fenekelĂ©s irĂĄnti megszĂĄllott szenvedĂ©lyrƑl.

A kamasz Jillian Keenan nehĂ©z gyermekkora semmifĂ©le kapaszkodĂłt nem kĂ­nĂĄlt szĂĄmĂĄra a szeretet termĂ©szetĂ©nek megĂ©rtĂ©sĂ©hez – egĂ©szen addig, amĂ­g A vihar egyik elƑadĂĄsĂĄn nem talĂĄlkozott Shakespeare vilĂĄgĂĄval Ă©s nyelvezetĂ©vel. KönyvĂ©ben elmesĂ©li, hogyan segĂ­tettek neki ezek a hĂ­res szĂ­ndarabok megĂ©rteni Ă©s elfogadni sajĂĄt szokatlan szexuĂĄlis identitĂĄsĂĄt, Ă©s rĂĄtalĂĄlni a szeretetre, amelyet keresett.

A szerzƑvel egyĂŒtt fedezzĂŒk fel a szerelem Ă©s a szexualitĂĄs Shakespeare-drĂĄmĂĄkban tĂŒkrözƑdƑ szĂĄmos aspektusĂĄt, Ă©s nĂ©hĂĄny igen szokatlan Ă©rtelmezĂ©ssel is gazdagabbak lehetĂŒnk: ilyen a SzentivĂĄnĂ©ji ĂĄlom HelenĂĄja mazochista termĂ©szetĂ©nek feltĂĄrĂĄsa vagy a Lear kirĂĄly öreg kirĂĄlyĂĄnak szexuĂĄlis ragadozĂłkĂ©nt valĂł leĂ­rĂĄsa.

Keenan felfogĂĄsa szerint az irodalom tĂŒkör: miközben a szövegeket olvassuk, tulajdonkĂ©ppen önmagunkban olvasunk. PĂĄrbeszĂ©d zajlik belsƑ lĂ©nyegĂŒnk Ă©s a fiktĂ­v szereplƑk között, s e beszĂ©lgetĂ©s tanulsĂĄga minket gazdagĂ­t. A szerzƑ meghatĂłan Ƒszinte önvizsgĂĄlata az olvasĂłt is ĂĄtgondolĂĄsra kĂ©szteti. 


Ebook Free Online "Szex, Shakespeare" PDF ePub Kindle