Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Szerencsepénz" by Catherine Anderson # eBook PDF Kindle ePub Free

Szerencsepénz

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: SzerencsepĂ©nz
  • Author : Catherine Anderson
  • Release Date : January 20, 2013
  • Genre: Western,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1967 KB

Description

David Paxton rendƑrbĂ­rĂł napjai bĂ©kĂ©sen telnek: mĂĄs dolga sincs, mint boldog hĂĄzassĂĄgrĂłl Ă©s gyerekekrƑl ĂĄbrĂĄndozni. ElsöprƑ szerelemre vĂĄgyik, ĂĄm Ășgy Ă©rzi, lassan kifut az idƑbƑl, Ă­gy azt fontolgatja, megkĂ©ri a helyi tanĂ­tĂłnƑ kezĂ©t. Ekkor azonban egy vĂĄratlan esemĂ©ny vet vĂ©get a nyugalmĂĄnak: kötegnyi levelet kap – ĂĄllĂ­tĂłlagos felesĂ©gĂ©tƑl Ă©s kislĂĄnyĂĄtĂłl, akiket mĂ©g soha Ă©letĂ©ben nem lĂĄtott. Vagy mĂ©gis…?
Davidet nem hagyja nyugodni a rejtĂ©ly: Ăștnak indul, hogy vĂ©gĂ©re jĂĄrjon a dolognak, Ă©s megbizonyosodjon afelƑl, fĂ©lreĂ©rtĂ©s törtĂ©nt. Ám elĂ©g egyetlen pillantĂĄst vetnie a hatĂ©ves, aranyszƑke Daphnere, hogy az Ă©lete gyökeres fordulatot vegyen. David szentĂŒl megfogadja, hogy többĂ© nem hagyja vĂ©delem nĂ©lkĂŒl az elbƱvölƑ kislĂĄnyt – a bökkenƑ, hogy a gyermekhez egy gyönyörƱ, ĂĄm roppant barĂĄtsĂĄgtalan anya is tartozik, aki egy meglehetƑsen bizarr bĂ­rĂłi hatĂĄrozat Ă©rtelmĂ©ben hamarosan David törvĂ©nyes felesĂ©ge lesz. Mihez kezd hĂĄt egy magĂĄnyos Ă©s faragatlan agglegĂ©ny egy finom Ă©s bizalmatlan hölggyel, aki konokul ragaszkodik a maga igazĂĄhoz…?
Catherine Anderson (RĂłzsavirĂĄgzĂĄs) meghatĂł, fordulatos Ă©s kalandokban bƑvelkedƑ regĂ©nyĂ©ben a legnagyobb kaland: egy zĂĄrkĂłzott lĂ©lek lassĂș megnyĂ­lĂĄsa, kĂ©t mĂ©ly Ă©rzĂ©sƱ, ĂĄm teljesen kĂŒlönbözƑ egyĂ©nisĂ©g összecsiszolĂłdĂĄsa.


Ebook Free Online "Szerencsepénz" PDF ePub Kindle